V to temo lahka chatate karkoli želite, tema je namenjena predvsem nabijanju postov ;)
Dulce Maria fan forum... Dulce Maria je začela svojo kariero pri petih letih, in sicer je snemala reklame.
Larchiiie je napisal/a:Ash.<3 - Ja fak to je tk grozn, pa še k se tko bliz zgodi nde?
Jst si bom šla tud pakirat, ker gremo jutr na tetino poroko pa bomo tm spal pa to pa morm met poun usega sabo :P
Ash.<3 je napisal/a:Larchiiie je napisal/a:Ash.<3 - Ja fak to je tk grozn, pa še k se tko bliz zgodi nde?
Jst si bom šla tud pakirat, ker gremo jutr na tetino poroko pa bomo tm spal pa to pa morm met poun usega sabo :P
aha..pa zdle fotke gledam preden so šli v kanuje, prden so umrl..kako so se poslavlal,,jz sm se skor začela jokat..pa še poznam enga k je umru..mislm moj fotr ga pozna...bed
hudu..jz bom ša jutr že na morju :D
Tjasa je napisal/a:Ash.<3 je napisal/a:Larchiiie je napisal/a:Ash.<3 - Ja fak to je tk grozn, pa še k se tko bliz zgodi nde?
aha..pa zdle fotke gledam preden so šli v kanuje, prden so umrl..kako so se poslavlal,,jz sm se skor začela jokat..pa še poznam enga k je umru..mislm moj fotr ga pozna...bed
hudu..jz bom ša jutr že na morju :D
Omg ka res tvoj fotr pozna enga k je umrl? fak. no lpo se mej na morju ane pa uživej. :D
Tjasa je napisal/a:20 al 21 julija nwm točn. Hehe. Za kok časa greš na morje?
Aniiia*Star je napisal/a:jst vedno hodm nekam u tujino pač u kako tunizijo itd. pol pa še za neki časa na Krk k mi je tam full ušeč
» Klepet » ~Chatanje~